King Kong Hostel

 

King Kong, een hostel zoals geen ander. Gelegen aan de Witte de Withstraat (op zo’n 10 minuten loopafstand van het centrum) : een gezellige, artistieke en levendige straat. Leuke winkels, gezellige eetgelegenheden, volle terrasjes aan straat overdag, levendig rumoer bij de verschillende uitgaansgelegenheden in de avond/nacht.

Bij binnenkomst sta je gelijk met beide benen in de huiskamer van het hostel: modern ingericht, lekker licht en een mooie open ruimte. Volop gelegenheid om even neer te ploffen en bij te komen onder het genot van een lekker drankje en hapje. Het hostel biedt verschillende slaapplekken: van een aantal 2 persoons privé slaapkamers, hostelkamers voor 4 of 6 personen tot aan een grote slaaploft waar je u tegen zegt. Hangmatten en klimtouwen maken het moderne interieur helemaal af (maar wees gerust: het slapen doe je toch echt in een gewoon bed).
King Kong is van alle gemakken voorzien: gelegenheid om je spullen op te bergen, goede sanitaire voorzieningen, een goede wifi verbinding en fietsen die je kunt huren om de stad te verkennen.

De opening is helemaal in stijl gevierd: leuke, hippe mensen, een heerlijk sushibuffet en een kaasplank waar elke liefhebber gelukkig van wordt, een open bar, een DJ die voor de juiste sfeer zorgde, een kareokeset in de movieruimte en niet te vergeten: goede service! Vriendelijk personeel, die overduidelijk haar best doet het de gasten naar hun zin te maken.

Zeker weten een aanrader dus!

King Kong Hostel
Witte de Withstraat 74
3012 BS Rotterdam

Plaats een reactie