Ontbijten bij HOTEL BAZAR

Hotel & Wereldeethuis Bazar is sinds december 1997 gevestigd in het monumentale pand op de hoek van de Witte de Withstraat en de William Boothlaan. Bazar doet haar naam eer aan; met de kleurige tafeltjes, opvallende lampen en vrolijke muziek doet het restaurant denken aan een markt op een verre vakantiebestemming. De gerechten op de kaart zijn voornamelijk afkomstig uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten en prettig geprijsd. Zo staat voor € 8,50 de dagelijks wisselende dagschotel op tafel. In de kelder is er ruimte voor groepen (tot 100 personen) en op de begane grond kunt u een biertje of een frisse mintthee drinken aan de gezellige bar. Overigens kunt u in Bazar ook genieten van een uitgebreid ontbijt of een verrassende lunch. Al ons vlees is halal.

Ontbijten is hier een echte aanrader! Ik zou wel reserveren als ik jou was!

Hotel Bazar is vanaf Centraal Station goed bereikbaar

Geen zin in lopen, stap dan in de tram:

Tramlijn: 7, richting: Willemsplein, halte: Museumpark

Tramlijn: 8, richting: Spangen, halte: Churchillplein

Tramlijn: 20, richting: Lombardijen, halte: Museumpark

 

HOTEL BAZAR

Witte de Withstraat 16

3012 BP ROTTERDAM

Techno Tunnel Toffler

 

Toffler is DE Techno Tunnel dat zich onder Rotterdam bevindt. Ja…under the ground! Zo kan je Toffler herkennen aan een klein blok dat zich in het midden van Weena Zuid bevindt (10 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal). Dit is de ingang waar je ticket moet scannen om naar binnen te komen. Om in de mooie belichten techno gang te komen moet je alleen nog maar met de trap naar beneden waar de mensen, DJ’s, drankjes en kluisjes aanwezig zijn.

Van Donderdag tot en met Zaterdag tot in de laten uurtjes kan je genieten van heerlijke techno&Deephouse. Check de feesten en koop je ticket voordat het te laat is!

Toffler

Weena Zuid 33

3012 NH Rotterdam

 

 

 

Avondje los in Perron

Perron-Rotterdam-132283287828Als je echt even zin hebt om een nacht door te raven dan moet je bij Perron zijn. Dit cultuurpodium is gelegen op drie minuten lopen vanaf treinstation Rotterdam Centraal. In de omgeving van Rotterdam Centraal moet je tot 00:00 betalen voor het parkeren. Daarna is parkeren gratis. Naast Perron is een parkeerveld met voldoende plek, maar wel tegen betaling.

De muziek is er geweldig als je houdt van Techno, Dubstep en Drum&Bass!

De feesten zijn op donderdag tot en met zondag ochtend. Koop je tickets snel, want die zijn gauw uitverkocht. Er wordt betaald met muntjes en je spulletjes kun je opbergen in een kluisje. Zorg er dan wel voor dat je het sleuteltje niet kwijt raakt…

Cultuurpodium Perron
Schiestraat 42
3013AH Rotterdam

King Kong Hostel

 

King Kong, een hostel zoals geen ander. Gelegen aan de Witte de Withstraat (op zo’n 10 minuten loopafstand van het centrum) : een gezellige, artistieke en levendige straat. Leuke winkels, gezellige eetgelegenheden, volle terrasjes aan straat overdag, levendig rumoer bij de verschillende uitgaansgelegenheden in de avond/nacht.

Bij binnenkomst sta je gelijk met beide benen in de huiskamer van het hostel: modern ingericht, lekker licht en een mooie open ruimte. Volop gelegenheid om even neer te ploffen en bij te komen onder het genot van een lekker drankje en hapje. Het hostel biedt verschillende slaapplekken: van een aantal 2 persoons privé slaapkamers, hostelkamers voor 4 of 6 personen tot aan een grote slaaploft waar je u tegen zegt. Hangmatten en klimtouwen maken het moderne interieur helemaal af (maar wees gerust: het slapen doe je toch echt in een gewoon bed).
King Kong is van alle gemakken voorzien: gelegenheid om je spullen op te bergen, goede sanitaire voorzieningen, een goede wifi verbinding en fietsen die je kunt huren om de stad te verkennen.

De opening is helemaal in stijl gevierd: leuke, hippe mensen, een heerlijk sushibuffet en een kaasplank waar elke liefhebber gelukkig van wordt, een open bar, een DJ die voor de juiste sfeer zorgde, een kareokeset in de movieruimte en niet te vergeten: goede service! Vriendelijk personeel, die overduidelijk haar best doet het de gasten naar hun zin te maken.

Zeker weten een aanrader dus!

King Kong Hostel
Witte de Withstraat 74
3012 BS Rotterdam

Op de pleinen van Amsterdam

553109_4814306487789_1018277585_n

Laat je verrassen op de pleinen van Amsterdam. Overal waar je komt zie je verschillende dance acts en straatartiesten die zich verkleden in bijvoorbeeld Spiderman waarmee je op de foto kan. Dit doen ze meestal om wat zakcentjes bij te verdienen. Op de Dam en het Leidseplein vindt je de meeste straatartiesten.